#kristijanweddings

"film vjencanja nije samo snimak ceremonije; to je putovanje kroz emocije, intimnost i ljepotu trenutka kada dvoje postaju jedno."

podijelite vas osmijeh sa nama

nas pristup i stil rada

Ne volimo kada nam ljudi poziraju koliko volimo da uhvatimo poseban trenutak, prave emocije na licima i iskrene reakcije ljudi. Trudimo se da ostanemo gotovo nevidljivi kako bi svi mogli uživati bez razmišljanja da ih neko snima.

Zato uvijek kažemo mladencima da budu opušteni ispred kamere, da gledaju jedno u drugo i da zaborave na nas.

Ono čemu težimo dok snimamo video je da napravimo, za gledanje, interesantan film koji će vas podsjećati na dan vjenčanja i koji nećete premotavati već prilikom prvog gledanja. U fokusu su emocije, atmosfera, narativ a ne samo prosto hronološko dokumentovanje cjelokupnog dogadjaja. Drugim riječima bitan je sadržaj filma a ne to koliko film traje.

Neki od nasih filmova

suzana & veljko

sarajevo-jahorina / Bosna i hercegovina

Ovaj video je više od običnog snimka. To je putovanje kroz ljubav i prirodu, kroz uspone i padove života, ali iznad svega, kroz sreću i radost koju donosi prava ljubav. Njihova ljubavna priča oživljava na lokacijama poput bajkovitih Bijambara, živopisnog Sarajeva i prelijepe Jahorine. Snimci zrače toplinom pozivajući vas da se pridružite u otkrivanju ljepote njihovog zajedničkog putovanja.

patricia & mario

beč / austrija

Zaronimo zajedno u jedan poseban dan u Beču, dok kiša lagano pleše po prozorima. U ovom videu pratimo Patriciju i Maria, koji ruku pod ruku koračaju u novi život. Beč, grad ljubavi i elegancije, postaje pozornica njihove romantične priče. Kroz magične ulice i oblake kiše, otkrijte kako se ljubav pretvara u nezaboravne trenutke. Pogledajte video i doživite čaroliju ovog dana...

Tanja & dragan

bijeljina / bosna i hercegovina

Kroz ove živopisne kadrove, uvodimo vas u tradicionalno vjenčanje Tanje i Dragana, koji su svoju ljubavni priču proslavili na nezaboravan način u Etno selu Stanišić kod Bijeljine. Pratite ih u ovoj divnoj priči koja odiše ljubavlju i radosti, te otkrijte zašto je njihovo vjenčanje bilo posebno. Pogledajte video i prepustite se atmosferi koja će vas zagrijati iznutra!

maja & djordje

bijeljina / bosna i hercegovina

U ovom videu koji odiše toplinom i srećom, pratimo Maju i Đorđa na njihovom nezaboravnom putovanju. Počevši od Brčkog, preko čarobnog Etno sela Stanišić u Bijeljini, pa sve do Špicerovog dvorca i Vrdničke kule na Fruškoj gori, svaki kadar je poput slika iz bajke. Zaronite u njihovu priču i doživite čaroliju ovog posebnog dana.

Utisci

ANA & ILIJA

Slavonski Brod/Hrvatska

SANDRA & MARINO

Daruvar/Hrvatska

"Malo je reci HVALA...Zelimo vam se svim srcem zahvaliti za prekrasne fotografije, prekrasan video, Oduševljeni smo..

HVALA vam sto se bili uz nas i sto ste kamerom zabilježili najvažnije trenutke NAŠEG VJENČANJA.

HVALA vam za vasu profesionalnosti, HVALA vam sto ste bili dio nas, HVALA vam za sve. HVALA vam i drago nam je sto smo vas upoznali. DIVNI STE"