1 5

#kristijanweddings

Fotografiranje vjencanja

slavonski brod

podijelite vas osmijeh sa nama

nas pristup i stil rada

Ne volimo kada nam ljudi poziraju koliko volimo da uhvatimo poseban trenutak, prave emocije na licima i iskrene reakcije ljudi. Trudimo se da ostanemo gotovo nevidljivi kako bi svi mogli uživati bez razmišljanja da ih neko fotografiše.

Zato uvijek kažemo mladencima da budu opušteni ispred kamere, da gledaju jedno u drugo i da zaborave na nas.

naša vjenčanja

vasi fotografi vjencanja

Mi smo Dušica i Kristijan, supružnici, roditelji i fotografi vjenčanja. Na svaku od ove tri uloge smo veoma ponosni jer ih povezuje jednu riječ, a to je LJUBAV. Bez ljubavi nema velike i srećne porodice, a ni uspeha u poslu kojim se bavite.

Za nas kao fotografe, vjenčanje je dan proslave velike ljubavi i mi želimo da mladenci uživaju u tom danu i da svoje vjenčanje dožive kao nešto sasvim prirodno, da poštuju vlastitu tradiciju i običaje ne obraćajući previše pažnju na nas.

Ima toliko važnih trenutaka u našem životu kojih se svi pokušavamo sjetiti, vjenčanje je svakako jedno od tih, ali svako sjećanje vremenom izblijedi. Fotografije su tu da nam osvježe uspomene. Naš posao je da damo sve od sebe da sačuvamo vaša sjećanja za cijeli život i damo dušu svakoj fotografiji koju napravimo.

white wedding albums

knjiga

vjencanja

wedding album with wooden box

Fotografije dobijaju pravu vrijednost tek kada se odštampaju i zato smo u prilici da vam ponudimo ručno radjene albume u više dimenzija, personalizovane po vašoj želji i sa fotografijama koje vi odaberete.

#photobook

JELENA & DUSAN

Utisci

Bijeljina/BiH

sunset wedding session Bosanski Brod

ANDREA & DALIBOR

Bosanski Brod/BiH

"I da ne voliš da se fotografišeš, Kristijan i njegova supruga će učiniti da uživate, pozirate i smejete se ceo dan. Uspomene koje smo dobili su za ceo život i malo je reći da smo oduševljeni i presrećni i da bi smo svakom preporučili ovog fotografa"

"Kristijan, sad smo pregledali sve slike! Nemam reči! Slike su kao iz bajke! Ne mogu tebi i tvojoj ženi se zahvaliti dovoljno! Hvala vam još jednom! Bolji photographer ne postoji! Toliko ste ljubazni i profesionalni"

#kristijanweddings

Ako smatrate da se mozete zamisliti u nasem radu, posaljite nam upit i napisite par rijeci svojim planovima i ocekivanjima

podjelite vas osmjeh sa nama

pošalji upit