Split riva
slavonski brod
Split
1 8

#kristijanweddings

Fotografiranje vjencanja

rovinj

podijelite vas osmijeh sa nama

nas pristup i stil rada

Ne volimo kada nam ljudi poziraju koliko volimo da uhvatimo poseban trenutak, prave emocije na licima i iskrene reakcije ljudi. Trudimo se da ostanemo gotovo nevidljivi kako bi svi mogli uživati bez razmišljanja da ih neko fotografiše.

Zato uvijek kažemo mladencima da budu opušteni ispred kamere, da gledaju jedno u drugo i da zaborave na nas.

nasa vjencanja

vasi fotografi vjencanja

Mi smo Dušica i Kristijan, supružnici, roditelji i fotografi vjenčanja. Na svaku od ove tri uloge smo veoma ponosni jer ih povezuje jednu riječ, a to je LJUBAV. Bez ljubavi nema velike i srećne porodice, a ni uspeha u poslu kojim se bavite.

Za nas kao fotografe, vjenčanje je dan proslave velike ljubavi i mi želimo da mladenci uživaju u tom danu i da svoje vjenčanje dožive kao nešto sasvim prirodno, da poštuju vlastitu tradiciju i običaje ne obraćajući previše pažnju na nas.

Ima toliko važnih trenutaka u našem životu kojih se svi pokušavamo sjetiti, vjenčanje je svakako jedno od tih, ali svako sjećanje vremenom izblijedi. Fotografije su tu da nam osvježe uspomene. Naš posao je da damo sve od sebe da sačuvamo vaša sjećanja za cijeli život i damo dušu svakoj fotografiji koju napravimo.

wedding albums

knjiga

vjencanja

wedding album with wooden box

Fotografije dobijaju pravu vrijednost tek kada se odštampaju i zato smo u prilici da vam ponudimo ručno radjene albume u više dimenzija, personalizovane po vašoj želji i sa fotografijama koje vi odaberete.

Utisci

ANA & ILIJA

Slavonski Brod/Hrvatska

SANDRA & MARINO

Daruvar/Hrvatska

"Malo je reci HVALA...Zelimo vam se svim srcem zahvaliti za prekrasne fotografije, prekrasan video, Oduševljeni smo..

HVALA vam sto se bili uz nas i sto ste kamerom zabilježili najvažnije trenutke NAŠEG VJENČANJA.

HVALA vam za vasu profesionalnosti, HVALA vam sto ste bili dio nas, HVALA vam za sve. HVALA vam i drago nam je sto smo vas upoznali. DIVNI STE"

fotograf vjencanja rovinj, hrvatska

Ako smatrate da se mozete zamisliti u nasem radu, posaljite nam upit i napisite par rijeci o svojim planovima i ocekivanjima

podjelite vas osmjeh sa nama

posalji upit