Documentary, creative and photojournalism wedding photography

Wedding makeup by KrisTina | München

Vjenčanje, kao jedan veliki dogadjaj u životu mladenaca, sa sobom nosi dosta obaveza oko same organizacije i ujedno predstavlja dan kada je potrebno obratiti posebnu pažnju na mnoge detalje kako bi vaš poseban dan zaista ličio na bajku. Pored fotografije, koja traje vječno i jedina ostaje kao svjedočanstvo na vaše vjenčanje, veoma važan detalj na koji svaka mlada treba da obrati pažnju je makeup.

Svakoj djevojci je od velikog značaja da na dan svog vjenčanja ima savršen makeup, a da bi uspjela u tome treba obratiti pažnju na par jednostavnih savjeta i trikova. Nešto što je u današnje vrijeme neizostavno je njega samog lica koja treba da predstavlja svakodnevnu obavezu a neposredno prije vjenčanja da postane još intenzivnija. Sav stres oko pripeme vjenčanja se najviše primjeti baš na licu i zato je njemu potrebna spacijalna njega. Preporuka je svako veče nakon obaveznog čišćenja i pilinga, kožu lica i nahraniti odgovarajućom hidratantnom kremom kako bi makeup imao idealnu podlogu za svoju primjenu.

Uloga makeup-a nije da promjeni lični opis mlade već da diskretno naglasi njene lijepe detalje a sakrije eventualne nedostatke te je moja preopruka da se radi sa toplim i blagim tonovima koji licu daju posebnu senzualnost i svježinu. Kvalitet šminke je nešto što se podrazumjeva jer to je nešto što mora da izdrži minimum 12 sati, razne vremenske uslove koji se zadese taj dan, poljupce, suze… Bitno je napomenuti da dan vjenčanja nije dan kada se ekperimentiše sa šminkom i zato je preporuka uraditi probni makeup koji omogućava prije svega upoznavanje sa budućom mladom, njenim karakterom kao i sa njenim licem i tipom kože. Tada se kroz medjusobni dogovor usaglašavaju želje mlade i moje preporuke a sve u cilju sto boljeg finalnog izgleda. Probni makeup se pokazao veoma korisnim i već odavno predstavlja nešto što se kod svake mlade podrazumjeva prilikom planiranja obaveza za vjenčanje.

I na kraju kada je došao taj svečani i za vas poseban dan, sve je orgranizovano, vi se osjećate kao princeza, jednostavno blistate. Ne preostaje vam ništa drugo nego da uživate i zadovoljno zakoračite u svoju novu životnu etapu.

 

Kristina Nikolić

Professional MakeUp by KrisTina - München

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.

error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com