Documentary, creative and photojournalism wedding photography

 • Jelena & Thomas, Minhen, Njemačka

  "Veliko hvala što si našao vremena i došao da nam uljepšaš naš veliki dan! Fotke su super, za svaku preporuku. Naravno ako opet budeš dolazio u Minhen, kod nas si dobro došao"

 • Marija & Dejan, Prnjavor, BiH

  "Tako nevjerovatan dan sa tako nevjerovatnim ljudima. Hvala @kristijan.weddings i @dusaumjetnicka što ste naše vjenčanje učinili još više posebnim. Nikad nećemo zaboraviti smjeh koji smo imali zajedno."

 • Branka & Ljubo, Gradiška, BiH

  "Veliko hvala divnom timu sto ste bili dio naše priče. Imamo prelijepe uspomene za cijeli zivot. Slike zu fantasticne, pune emocija, profesionalne i istovremeno spontane. Svaka slika mi je „omiljena slika“. Uzivali smo!"

 • Andrea & Dalibor, Bosanski Brod, BiH

  "Kristijan, Sad smo pogledali sve slike! Nemam reci! Slike su kao iz bajke! Ne mogu tebi i tvojoj ženi se zahvaliti dovoljno! Hvala vam još jednom! Bolji photographer ne postoji! Toliko ste ljubazni i profesionalni!"

 • Nada & Djordje, Bijeljina, BiH

  "Fotograf koji je uspeo slikama da prikaže svaku našu emociju! Svaka slika je prelepa i ostavlja bez daha! Fantastična saradnja, maksimalna profesionalnost. Toplo preporučujem Kristijana za saradnju. Prezadovoljni smo! Još jednom, svaka čast!"

 • Nataša & Dejan, Bijeljina, BiH

  "Nema riječi kojom bi opisali koliko smo zadovoljni. Uljepšali ste naš poseban dan i učinili da imamo predivne uspomene do kraja života. Vaše "lude" ideje su učinile da imamo fotografije kao iz nekog časopisa. Predivneeeee! Sve pohvale za kompletan tim i želimo vam puno uspjeha u daljem radu."

 • Dragana & Aleksandar, Bijeljina, BiH

  "Hvala divnom timu Kristijan Weddings što su na pravi način zabilježili naše najsrećnije trenutke, poklonili nam pažnju i svojom profesionalnošću učinili da naša bajka bude još ljepša i posebnija."

 • Felizitas & Danko, Freiburg im Breisgau, Germany

  "Kristijan, vielen Dank für die großartigen Bilder. Alles was wir vor der Hochzeit besprochen haben wurde genau so umgesetzt. Wir haben nur positive Feedbacks bekommen. Einfach super gemacht!!"

   

 • Jelena & Dušan, Bijeljina, BiH

  "I da ne voliš da se fotografišeš, Kristijan i njegov tim će učiniti da uživate, pozirate i smejete se ceo dan. Uspomene koje smo dobili su za ceo život i malo je reći da smo oduševljeni i presrećni i da bismo svim mladencima preporučili ovog fotografa."  

 • Iva & Marko, Minhen, Njemačka

  "Najbolji izbor za vjenčanje! Kristijan je naš dan učinio posebnim i napravio zimsku bajku svojim profesionalnim pristupom! Najbolje je od svega da je dostupan i izvan granica svoga grada! Izrazito korektan i pošten fotograf! Same pohvale!"

error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com