Documentary, creative and photojournalism wedding photography

 • Nada & Djordje, Bijeljina, BiH

  "Fotograf koji je uspeo slikama da prikaže svaku našu emociju! Svaka slika je prelepa i ostavlja bez daha! Fantastična saradnja, maksimalna profesionalnost. Toplo preporučujem Kristijana za saradnju. Prezadovoljni smo! Još jednom, svaka čast!"

 • Nataša & Dejan, Bijeljina, BiH

  "Nema riječi kojom bi opisali koliko smo zadovoljni. Uljepšali ste naš poseban dan i učinili da imamo predivne uspomene do kraja života. Vaše "lude" ideje su učinile da imamo fotografije kao iz nekog časopisa. Predivneeeee! Sve pohvale za kompletan tim i želimo vam puno uspjeha u daljem radu."

 • Dragana & Aleksandar, Bijeljina, BiH

  "Hvala divnom timu Kristijan Weddings što su na pravi način zabilježili naše najsrećnije trenutke, poklonili nam pažnju i svojom profesionalnošću učinili da naša bajka bude još ljepša i posebnija."

 • Felizitas & Danko, Freiburg im Breisgau, Germany

  "Kristijan, vielen Dank für die großartigen Bilder. Alles was wir vor der Hochzeit besprochen haben wurde genau so umgesetzt. Wir haben nur positive Feedbacks bekommen. Einfach super gemacht!!"

   

 • Jelena & Dušan, Bijeljina, BiH

  "I da ne voliš da se fotografišeš, Kristijan i njegov tim će učiniti da uživate, pozirate i smejete se ceo dan. Uspomene koje smo dobili su za ceo život i malo je reći da smo oduševljeni i presrećni i da bismo svim mladencima preporučili ovog fotografa."  

 • Iva & Marko, Minhen, Njemačka

  "Najbolji izbor za vjenčanje! Kristijan je naš dan učinio posebnim i napravio zimsku bajku svojim profesionalnim pristupom! Najbolje je od svega da je dostupan i izvan granica svoga grada! Izrazito korektan i pošten fotograf! Same pohvale!"

error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com