Documentary, creative and photojournalism wedding photography

Professional Makeup by KrisTina | München

Professional makeup by KrisTina salon je osnovan u februaru 2017 godine. U samom početku salon je nudio samo uslugu makeup-a da bi se ubrzo, sa porastom obima posla i na zahtjev brojnih klijenata, u ponudi našle i druge usluge kao što su manikir (nokti-gel tehnika) i korekcija obrva.

Makeup kao primarna djelatnost nudi tri vrste usluga a to su dnevni, večernji  i makeup za vjenčanja. Kvalitet kozmetike je ono čemu se daje puno značaja i iz tog razloga za makeup se koriste svjetski poznati brendovi kao što su Mac cosmetics, HUDA BEAUTY, Nyx cosmetics. Nokti-gel tehnika se rade vrhunskim preparatima provjerenih i renomiranih brendova kao što su Lilly Nails, Jet Set, Laveni i Jana Nails. Korekcija obrva obuhvata usluge čupanja, oblikovanja i farbanja kao i farbanje prirodnih trepavica. U ponudi salona su i Mink trepavice od prirodne dlake.

Professional makeup by KrisTina salon je za kratko vrijeme stekao povjerenje brojnih klijenta iz Minhena i blize okoline i kao takav se pozicionirao i postao prepoznatljiv kako po profesionalnoj usluzi tako i po pristupačnim cijenama. Svoje usluge nudi na adresi salona : Leutstettener str ‎33 81477 Obersendling, München a po potrebi termin možete zakazati i na vama odgovarajućoj adresi.

Termine možete zakazati putem društvenih mreža Facebook i Instagram kao i putem telefona +49 176 22837966.

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.

error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com