Documentary, creative and photojournalism wedding photography

O meni

Ja sam Kristijan Nikolić, suprug, otac i fotograf vjenčanja. Na svaku od ove tri uloge podjednako ponosan jer ih spaja samo jedna riječ, jedna bez koje bi sreća i uspjeh bili nezamislivi a to je LJUBAV. Bez ljubavi nema velike i srećne porodice a isto tako ni uspjeha u poslu kojim se bavite.

Po vokaciji farmaceut, jedanaest godina sam radio na poslovima u oblasti farmacije, koja me je kao egzaktna nauka naučila da budem tačan i precizan u svakom smislu te riječi. Uporedo sa tim, ulazio sam u svijet fotografije, kupivši svoj prvi DSLR aparat 2010. godine. Nakon par godina shvatio sam da je fotografija jedino što me ispunjava i čini sretnim dok radim te sam donio odluku da registrujem fotografski studio i svu svoju energiju i pažnju usmjerim ka fotografiji, prije svega fotografisanju vjenčanja. Sada slobodno mogu reći da, radeći posao koji volim i uz neizmjernu podršku porodice, živim svoj san. 

Vjenčanje, za mene kao fotografa, predstavlja dan proslave velike ljubavi i ja želim da mladenci tog dana uživaju i dožive svoje vjenčanje kao nešto sasvim prirodno, da ispoštuju sopstvenu tradiciju i običaje ne obraćajući previše pažnju na mene. Svakom vjenčanju pristupam sa jednakim entuzijazmom kao jednom neponovljivom dogadjaju i trudim se da budem, što je više moguće, nenametljiv i kao takav zabilježim i sačuvam od zaborava svaki spontani i emotivni trenutak koji vjenčanje sa sobom nosi.   

error: Content is protected !!