Documentary, creative and photojournalism wedding photography

knjiga vjenčanja

U današnje vrijeme računara, pametnih telefona tj. uopšteno digitalnih tehnologija,  nekako smo zaboravili na svu ljepotu koju pruža štampana fotografija. Neponovljiv je osjećaj kada u društvu svojih bližnjih listate fotografije i evocirate uspomene. Zato sam, nakon dugog traganja za kvalitetnim proizvodom koji bi bio najbolji za moje mladence da uživaju u svojim fotografijama u štampanom obliku, pronašao ove divne knjige koje dolaze sa ručno radjenom i personalizovanom drvenom kutijom.

Knjiga vjenčanja kao proizvod predstavlja jedinstven vizuelni doživljaj i način na koji čuvate uspomene na vaš poseban dan. Jedinstven jer se nikada ne radi po šablonu, nema tačno odredjen broj fotografija koji se u koristi u pripremi, već je zamišljen tako da može da na najbolji način prezentuje i dočara kako je zapravo izgledao vaš dan vjenčanja, da ima tok, da ima priču. Način na koji se radi grafička priprema knjige, fotografije koje pokazuju emociju, spontani trenuci, drugim riječima sadržaj, to je ono što je čini posebnom i pravi razliku, dok vrsta korica, papira i veličina predstavljaju tehničke stvari i nisu djelo fotografa, već one zavise od proizvodjača i dostupne su svima.

Iako predstavljaju tehiničke specifikacije, koje u većini slučajeva mladencima ne znače mnogo dok sve to ne vide u svojim rukama, bitno je spomenuti da je u ponudi veliki izbor materijala za izradu korica, da se koristi visoko kvalitetan Epson Lustre foto papir koji se štampa na Epson Surelab profesionalnim štampačima poslednje generacije koje garantuju kvalitet i postojanost. U ponudi su knjige različitih dimenzija a svaka sadrži 30 strana.

photobook 30x40

photobook 20x30

photobook 15x20

Uvijek volim da napomenem budućim mladencima da se prije samog izbora fotografa za svoje vjenčanje, lično uvjere u kvalitet proizvoda i reference koje fotograf pruža i sami procjene da li je to ono što žele, jer se neke stvari ne mogu ponoviti i greške za loš izbor se skupo plaćaju. Iz tog razloga, moje reklamne knjige su uvijek dostupne na uvid kako bi sami donijeli odluku da li sam ja fotograf koji će vašim uspomenama dati priliku da traju.

Kompletnu video prezentaciju knjiga vjenčanja možete pogledati na mom youtube kanalu

error: Content is protected !!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com