#dusaumjetnicka

od 2019.

Nered! Mnogo nereda! Ovo je najzabavnije fotografisanje ikada – to je jedan od rijetkih trenutaka kada ćete aktivno ohrabrivati svoje dijete da pojede šaku ukusne torte i da napravi što je moguće više nereda. Ne morate ni da raščistite na kraju – šta može biti bolje?!

Prethodno ćete se vi udobno smjestiti, malo ćemo razgovarati , dok dijete za to vrijeme razgleda postavku i upoznaje se sa prostorom koji prvi put vidi. Zatim ću provesti malo vremena upoznavajuci vaše dijete, igrajući se prije nego što napravim neke ljupke opuštene portretne fotografije njih u njihovoj prvoj odjeći koristeći postavku dok je još lijepa i čista! Naravno i vi se možete pridružiti u jednom momentu pa ćemo napraviti divne porodične fotografije.

Zatim na red dolazi torta i tada dijete možete preobući u drugu odjeću ako želite ili ostaviti u istoj! Sada je sve u tome da navedete svoje dijete da napravi što više nereda! Ponekad im treba malo ohrabrenja, ali kada znaju da neće upasti u nevolje, zabava zaista pocinje!

prvi rodjendan - cake smash fotografisanje bijeljina

Sta da ocekujemo?

o meni

#dusaumjetnicka

supruga, majka i vas porodicni fotograf

Supruga sam fotografa tako da vaše uspomene stvaramo zajedno, maksimalno posvećeni i predani poslu i kao istinski zaljubljenici u fotografiju trudimo se na adekvatan način odgovoriti na svaki vaš zahtjev

Majka sam troje djece i sa velikim iskustvom iza sebe razumijem svaki vaš strah i zabrinutost, ali isto tako sreću i radost.

Porodični fotograf u smislu da sam sa dosta, kako ja volim da kažem, mojih bebica 🙂 nastavila da se družim i kasnije na rodjendanima, krštenjima i raznim drugim svečanostima i postala na neki način dio tih porodica.

Dušica Nikolić, dječiji i porodični fotograf

Bijeljina, Bosna i Hercegovina

najcesca pitanja

da li je torta ukljucena u ponudu ili je mi donosimo?

Koliko vremenski traje fotografisanje?

Mi nemamo u ponudi tortu ali u dogovoru sa vama možemo je obezbjediti ukoliko vam je tako lakše ili ako dolazite iz daleka pa vam nije praktično da je nosite sa sobom. Cijena torte u našem aranžmanu iznosi 50KM. Ukoliko je vi nosite, uvijek savjetujemo da to bude manja torta, prvenstveno napravljena od šlaga i na kartonskoj podlozi.

Vremenski nismo ograničeni ali najčešće se za sat vremena završi kompletno fotografisanje. Prvo se urade portreti i par fotografija bez torte, zatim sa vama roditeljima i nakon toga fotografisanje sa tortom.

Koliko fotografija dobijemo?

Prilikom fotografisanja uradi se veliki broj fotografija ali se odaberu samo one najbolje, obično to bude 20-50 fotografija. Te fotografije nakon 10-15 dana šaljemo vama na mail i vi birate one koje su vama najljepše i na njima radimo detaljnu obradu. Fotografije koje odaberete dobijate i u digitalnom obliku i kao odštampane. Neodabrane fotografije ne ulaze u sastav paketa, ne šaljemo ih i ne prebacujemo na USB. U osnovni paket ulazi 10 fotografija ali vi možete poručiti i više ako želite, svaka naredna fotografija iznosi 10KM.

da li vi imate rekvizite ili mi moramo ponijeti?

Mi u ponudi imamo sve potrebne rekvizite i balone punjene vazduhom. Balone punjene helijumom mi nemamo u ponudi ali ih vi svakako možete donijeti ukoliko želite. Boju balona birate vi.

da li se fotografise samo slavljenik ili moze biti ukljucen jos neko?

Braća i sestre su apsolutno dobrodošli i mogu se pridružiti u fotografisanju. Zavisno od stila i odjevnih kombinacija, predlažemo da i oni budu isto ili slično obučeni jer to dosta doprinosi konačnom utisku.

gdje se nalazi studio?

Naš studio se nalazi u Dvorovima a nakon rezervacije termina vam šaljemo tačnu adresu i detaljne instrukcije kako stići do nas.

imate li jos neke savjete u vezi samog fotografisanja?

Da li fotografije objavljujete na drustvenim mrezama?

Veoma je važno da ništa drugo niste planirali taj dan kad je fotografisanje, da nemate drugih obaveza. Žurba izmedju dogadjaja izaziva stres koji se može pokazati na fotografijama.

Objavljivanje fotografija na društvenim mrežama i sajtu za mene predstavlja oblik promocije i marketinga ali ukoliko ne želite da vaše fotografije budu objavljene, prihvatiću i poštovati vašu odluku ali se u tom slučaju već dogovorena cijena uvećava za 30%.

#dusaumjetnicka

fotografije dobiju pravu vrijednost tek kada se odstampaju

dajte vasim fotografijama priliku da traju

paspartu box

photobook

Paspartu box je jedinstven proizvod i način da sačuvate svoje uspomene. U prelijepoj ručno radjenoj kutiji sa printom na gornjoj strani, dodje 10 na kartonu kaširanih fotografija koje možete na taj način čuvati, držati negdje izložene na polici ili ih uramiti u drveni ram. Dimenzija kompletne fotografije je 18x24cm dok je vidljivi dio 13x18cm.

Photobook ili knjiga fotografija je savremeno i po našem mišljenju najljepše rješenje da sačuvate vaše fotografije. To je nešto što ćete sigurno držati na vidnom mjestu i uvijek rado prelistavati sjećajući se prvih dana vaše bebice. Dimenzije photobook-a su 15x20cm, ima 24 strane a broj fotografija u njemu nije ograničen.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da zakažete termin za fotografisanje, popunite kontakt formu i pošaljite upit. U najkraćem roku dobićete odgovor i ponudu na mail.